Products

Produk

SP-RK001 Beras Ragi Beureum Ferméntasi Fungsional tina Lovastatin / Monacolin K pikeun Ngurangan Kolesterol

pedaran pondok:



Rincian produk

Tag produk

Kodeu: SP-RK001

Sumber: Monascus Purpureus

Ngaran séjén: Hongqu, Koji Beureum,Sangu Ragi Beureum, Ékstrak Béas Ragi Beureum

Spésifikasi: 0.1% ~ 5.0% Monacolin K

100% Ferméntasi Alami!

Kandungan Tinggi Asam Monacolin K! Citrinin Gratis! GMO Gratis!

Riwayat béas ragi beureum.

Béas Ragi Beureum mangrupa produk anu dijieun ku fermentasi tradisional, sarta ngabogaan rébuan taun sajarah konsumsi. Salaku awal salaku Abad kasapuluh di Cina kuna, ieu dilarapkeun dina dahareun jeung ubar, éta dianggap salaku cherish suplemén cageur, sarta eta boga pangaruh alus dina pengobatan kasakit tangtu. Dua buku "Heavenly Creations" "Compendium of Materia Medica" ngécéskeun nilai ubarna sareng fungsina Béas Ragi Beureum.

Naon Fungsi Beureum Ragi Béas Bubuk?

Béas ragi beureum nyaéta béas nu geus diferméntasi ku ragi beureum, Monascus purpureus. Geus dipaké ku urang Cina salila sababaraha abad salaku pangawét dahareun, colorant dahareun (eta jawab warna beureum bebek Peking), bungbu, sarta bahan dina anggur béas.

Béas ragi beureum terus jadi poko dietary di Cina, Jepang, jeung komunitas Asia di Amérika Serikat, kalawan diperkirakeun konsumsi rata-rata 14 nepi ka 55 gram béas ragi beureum per poé per jalma.
Béas ragi beureum ogé parantos dianggo di Cina langkung ti 1,000 taun kanggo tujuan ubar. Béas ragi beureum dijelaskeun dina daptar ubar Cina kuno anu kapaké pikeun ningkatkeun sirkulasi getih sareng pikeun ngaleungitkeun gangguan pencernaan sareng diare.
Anyar-anyar ieu, béas ragi beureum parantos dikembangkeun ku élmuwan Cina sareng Amérika salaku produk pikeun nurunkeun lipid getih, kalebet koléstérol sareng trigliserida.

Kumaha carana meunang Fungsi Beureum Ragi Béas Bubuk?

 Bagan alur tina Fermentasi dina béas ragi Beureum-Zat padet bentuk ferméntasi

Naon komposisi Fungsi Beureum Ragi Béas Bubuk?

Komposisi beurat nyaéta: pati (73%), protéin (5,8%), Uap (3%-6%), asam lemak teu jenuh (1,5%), monacolins (0,4% ~ 2%), lebu (3%), sareng ngalacak jumlah kalsium, beusi, magnesium, sareng tambaga.

Henteu aya aditif, pengawet, logam beurat, atanapi zat toksik, sapertos asam sitrat.

sdv

Beureum Ragi Rice komponén éféktif

1. Monacolin K Congeners

11 jenis congeners Monacolin K dideteksi dina Beureum Ragi Rice, kayaning Monacolin L. Monacolin M, Monacolin X jsb.

The Monacolins anu terpadu, Tapi sintésis maranéhanana nyaéta dunya eta. Dibandingkeun sareng Monaclin K,

Monacolin séjén rélatif rendah dina éféktivitas sambetan réduktase HMG-CoA.

2.Mékanikisme restraint éféktif biosintésis éolesterol dina ati

3. Struktur kimia tina tilu bentuk jeung mékanisme transforming maranéhanana.

sdv

3.1. Bentuk asam Monacolin K

Wangun asam Monacolin K sami sareng struktur HMG-CoA, sahingga tiasa digabungkeun sareng réduktase HMG-CoA pikeun maénkeun fungsi inhibisi kalapa, akibatna ngahalangan sintésis koléstérol.

3.2. Bentuk Laktone Monacolin K

Bentuk lakton Monacolin K teu boga aktivitas sarta perlu dihidrolisis ku carboxyesterases, lajeng ngarobah kana Bentuk Asam aktif, lajeng bisa exerts usaha ngurangan lipid na dina awak.

3.3.Ulikan geus ditémbongkeun yén opat komponén utama dina fungsi Beureum Ragi Rice geus endowed eta fungsi kolesterol-lowing:

- Bentuk asam Monacolin K;

- Lactone wangun Monacolin K;

- Homolog Monacolin;

- Asam lemak teu jenuh.
Kumaha mangpaat kaséhatan anjeun?

1. Turunkeun koléstérol LDL sareng naékkeun koléstérol HDL tanpa efek samping, sareng ngahambat sintésis koléstérol dina ati ku cara ngahambat aksi HMG-CoA réduktase anu dipikanyaho naékkeun kadar koléstérol pikeun ngajaga tingkat koléstérol.
2. Ngadukung tingkat tekanan darah anu séhat, kasaimbangan gula getih, nurunkeun tingkat lipid sérum, ningkatkeun getih
sirkulasi, ngamajukeun kaséhatan cardiovascular;
3. Ngamajukeun limpa sehat sarta fungsi burih;
4. Mangpaat pikeun kaséhatan tulang jeung fungsi;
5. Ningkatkeun nyerna, ngamajukeun tumuwuhna sél normal, sarta ngalambatkeun turun prosés sepuh.


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun