Products

Produk

SP-FD005 Karofil konéng Apocarotenoic éster 10% feed grade nawarkeun pigmentasi konéng tina konéng endog

pedaran pondok:



Rincian produk

Tag produk

Kodeu: SP-FD005

Ngaran kimiawi: Étil 8'-apo-β-karoten-8'-oat

Sinonim: éster Apocarotenoic, Apoester

CAS.: 1109-11-1

Spésifikasi: 10%

Penampilan: beadlets bébas-ngalir oranyeu-Beureum

bubuka:

Éster apocarotenoic dianggap salaku métabolit alami dina jaringan sato. Éta ogé aya salaku produk métabolik tina apocarotinal dina buah jeruk, sayuran héjo sareng lucerne. Éster apocarotenoic némbongkeun sipat antioksidan sarta boga dampak positif dina sistim imun.

Éster apocarotenoic mangrupakeun karotenoid konéng sarta loba dipaké dina industri feed salaku aditif pikeun nawarkeun pigmentation konéng tina konéng endog jeung kulit jangjangan. Éta mangrupikeun pewarna konéng anu pohara kuat anu sayogi pikeun industri unggas. Dibandingkeun jeung xanthophylls konéng tina tutuwuhan, éster apocarotenoic aya dina formulir bioavailability tinggi sarta boga laju déposisi luhur dina konéng endog jeung kulit jangjangan. Ogé dipaké pikeun pigmentation lauk di sababaraha nagara Asia.

The beadlets microencapsulation anu dijieun kalawan semprot canggih tur téhnologi drying aci-catching. Partikel-partikel individu anu ngandung éster Apocarotenoic dibubarkeun sacara halus dina matriks gelatin sareng sukrosa, dilapis ku pati jagong. bebas-ngalir sarta gampang campur dina feed, kaamanan tinggi jeung stabilitas.

Fitur

1.Excellent stabilitas-Double téhnologi mikro-palapis ieu dilarapkeun ka produksi Éster apocarotenoic

2.Function salaku Pro-Vitamin A, bisa ningkatkeun tumuwuhna sato, nyegah deficiencies;

3. jalur sintétik efisien sarta dipercaya aslina assure purity tinggi.

4. stabilitas alus sarta lalawanan Uap.

5. Muhun bubarkeun dina cai tiis (ngeunaan 20 ~ 25 ℃), pohara alus pikeun nyerep dina awak jangjangan.

6.Free-ngalir Granules pikeun gampang Pergaulan

Bungkusan

Di jero: Kantong pe aseptik vakum / tas aluminium foil, 25kgs atanapi 20KGS / kotak

Luar: Karton

Ukuran bungkusan ogé tiasa ditawarkeun salaku sarat palanggan

Aplikasi

Dianjurkeun Dianggo (g/ton feed rengse)

50-150g pikeun pakan ternak


  • saméméhna:
  • Teras:


  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun