News

Warta

warta alus: Springbio, Hangzhou Cabang, ngembangna rumus anyar na Feed pigmén -Canthaxanthin min.10% CWS.

Springbio, Cabang Hangzhou, ngembangna rumus anyar canthaxathin 10% feed CWS. Éta gampang larut dina cai tiis sareng nampilkeun warna beureum caang.

Spring beureum 10% mangrupakeun bebas-ngalir, produk karotenoid granulated. Éta diwangun ku beadlets leutik dimana karotenoid disebarkeun halus dina tutuwuhan pati-encapsulated jeung matriks karbohidrat nu antioksidan geus ditambahkeun, sahingga produk Spring bébas sato.
Prosés manufaktur husus, dipikawanoh salaku 'semprot-garing coating', ngajaga karotenoid tina oksidasi jeung mere aranjeunna stabilitas tinggi, dispersability cai, sipat campuran beredar, sarta ciri nyerep pohara alus.

Rumus anyar Canthaxanthin min.10% CWS

Ibahan-bahan CAS NO. Consentrasi (w/w%)
Canthaxanthin 514-78-3 10,0%
 Kalsium lignosulfonat 8061-52-7 40,0%
Maltodextrin 9050-36-6 36,0%
Starékah 9005-25-8 10,0%
Dl-α-kakoferol 10191-41-0 2.50%
SiO2 14808-60-7 1.50%

Dispersi gancang! Jelas tur caang tanpa najis

0,5g Spring beureum Canthaxanthin 10% CWS leyur dina 240ML cai (20 ℃) ​​dina pertengahan.
0,5g Canthaxanthin 2,5% leyur dina cai 240ML (20 ℃) ​​di sisi kénca.
0.5g Canthaxanthin 10% (merek séjén) leyur dina 240ML cai (20 ℃) ​​dina pertengahan.

Canthaxanthin-min

Evaluasi konéng: warna
Salian cai, lipid jeung protéin, konéng ngandung karotenoid nu jawab warna konéng.
Kusabab hayam henteu tiasa nyintésis aranjeunna, sadaya karotenoid anu aya dina konéng asalna tina jatah anu disuap ka hayam petelur. Jatah anu ngandung jagong konéng, tepung gluten jagong, lucerne, bahan anu beunghar xanthophyll sapertos kembang (marigold), ekstrak tutuwuhan (paprika) atanapi bahan khusus sapertos Spring Red & yellow® bakal nyayogikeun langkung seueur karotenoid tibatan jatah dumasar gandum. Ku alatan éta, warna, inténsitas, ngiuhan jeung homogénitas konéng gumantung kana jatah fed ka hayam jeung kamampuhna bener nyerep jeung neundeun karotenoid dina konéng.
Di loba nagara, pamakéna resep a nice, konéng emas jeung produser endog kudu mastikeun yén maranéhna konsistén minuhan ekspektasi ieu ku mantau inténsitas warna konéng sarta nyaluyukeun rumusan jatah fed ka hayam peletakan sasuai.

Springbio diadegkeun dina 2013 sarta ayeuna bagian tina CNC (diadegkeun dina 2003), bakal jadi salah sahiji pamingpin dina kreasi aditif feed jeung gizi dahareun . Springbio ngajak anjeun pikeun manggihan deui di www.sspringbio.com

Kontak média anjeun:

Sherry, Média Manajer Feed dept.

Sherry@sspringbio.com

Telepon: +86-571-86063315



waktos pos:07-20-2021
  • saméméhna:
  • Teras:
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun