Feed Vitamin

Dahar Vitamin

  • SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS powder with Fami-QS Certified

    SP-VF005 Vitamin A Asétat CWS bubuk jeung Fami-QS Certified

    Spésifikasi: 325CWS,500CWSPenampilan :Bubuk ngalir bébas semu konéng nepi ka semu coklat, sumebar merata dina cai tiis Vitamin A Asétat garing 325 CWS ,500CWS, sumebar gancang tur lengkep dina cai tiis dina suhu 10°C, sari buah, susu jeung cairan séjénna. Konsentrasi tinggi bisa méré dispersions mendung nu kitu, tetep seragam pikeun perioda rélatif lila.Vitamin A ogé dipaké pikeun kaayaan kulit kaasup jarawat, éksim, psoriasis, sores tiis, tatu, kaduruk, kaduruk ku panon poe, keratosis folliculari ...
  • SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Acetate powder for animal

    SP-VF004 Feed Gizi Aditif Vitamin A bubuk Asétat pikeun sato

    Vitamin A-Asetat bubukSpésifikasi: 500, 650,1000CAS No.: 79-81-2Panémbongna : Bubuk mikro-granulated semu konéng nepi ka coklat, teu larut dina cai tiisVitamin A nyaéta vitamin. Éta tiasa dipendakan dina seueur buah, sayuran, endog, susu sadayana, mentega, margarin anu dikuatkeun, daging, sareng lauk cai asin. Ogé bisa dijieun di laboratorium.Vitamin A ogé dipaké pikeun kaayaan kulit kaasup jarawat, éksim, psoriasis, sores tiis, tatu, kaduruk, kaduruk ku panon poe, keratosis follicularis (panyakit Darier) ...
  • SP-VF001 Hot Sale China Factory Pure fat-Soluble Vitamin E Powder for Animal Nutrition

    SP-VF001 Hot Sale Cina Factory Murni gajih-leyur Vitamin E Bubuk pikeun Gizi Sato

    Item: Vitamin E 50% spésifikasi: 50% feed G.CAS No .: 7695-91-2Rumus molekul: C31H52O3;  Beurat Molekul: 472.8 Penampilan: Bubuk bodas atanapi bodasAplikasi: Dipaké dina premix sato sareng pakan sanyawa, pikeun ningkatkeun kekebalan sato, ningkatkeun kualitas daging, ningkatkeun kamampuan réproduktif sato, sareng ngagampangkeun réaksi setrés dina peternakan sareng unggasPambungkus: 25kgs / kantong atanapi 20kgs / box : Stabilitas Panyimpenan min.24 bulan dina bungkusan aslina anu henteu dibukaKaayaan Panyimpen: Sénsitip kana mo...
  • SP-VF006 High Quality Vitamin H 2% (Biotin 2%) Feed Grade for Animal Nutrition

    SP-VF006 Kualitas Tinggi Vitamin H 2% (Biotin 2%) Kelas Pakan pikeun Gizi Sato

    Item: D-Biotin 2% (Vitamin H) spésifikasi: 2% Feed G.CAS No .: 58-85-5 Formula Molekul: C10H16N2O3SM Beurat molekul: 244.31Ciri: bubuk kristal bodas atawa semu bodas atawa kristal teu warnaan. Leyur dina cai panas atawa éncér alkali jeung rada ngabéréskeun dina cai atawa étanol, tapi boro ngajawab di acetone.Vitamin H (D-Biotin 2%) Feed Kelas: Ieu mangrupakeun jenis Vitamin larut cai, meta salaku koénzim salila métabolisme. protéin, lemak, sareng karbohidrat, ngajaga kulit sareng rambut séhat, sareng ...
  • SP-VF003 Chinese supplier high quality Vitamin A Palmitate with feed grade

    SP-VF003 supplier Cina kualitas luhur Vitamin A Palmitate kalawan feed kelas

    Spésifikasi: 1.7M IU/gCAS No.: 79-81-2Kode Produk:Rumus Molekul: C:36H60O2   Beurat Molekul: 524.86Penampilan: padet konéng caang atawa cairan konéng oilyVitamin A mangrupa vitamin. Éta tiasa dipendakan dina seueur buah, sayuran, endog, susu sadayana, mentega, margarin anu dikuatkeun, daging, sareng lauk cai asin. Ogé bisa dijieun di laboratorium.Vitamin A ogé dipaké pikeun kaayaan kulit kaasup jarawat, éksim, psoriasis, sores tiis, tatu, kaduruk, kaduruk ku panon poe, keratosis follicularis (Darier...
  • SP-VF002 Hot Sale China Factory Pure Water-Soluble Vitamin E (TPGS) Powder for Animal Healthcare

    SP-VF002 Hot Sale Pabrik Cina Murni Cai-leyur Vitamin E (TPGS) Bubuk pikeun Kaséhatan Sato

    Item: Vitamin E Bubuk (cai dispersible) 50% CWS/FG (Vitamin-TPGS)d-alfa-Tocopheryl poliétilén glikol 1000 succinate (TPGS)Spesifikasina: 50%. CWS / FGCAS No.: 7695-91-2Rumus molekular: C31H52O3;  Beurat Molekul: 472,8 Penampilan: Bodas nepi ka bodas-pareum bubuk ngalir bébas, merata dispersed dina cai tiisVitamin E TPGS (d-alpha tocopheryl polyethylene glycol 1000 succinate) mangrupakeun alat kuat dina kreasi lipophilic jeung sanyawa kirang leyur sarta ngaronjatkeun maranéhna. nyerep...

Ninggalkeun Pesen Anjeun