xuc
xuc
xuc
xuc
xuc

produk

Ngenalkeun téknologi produksi internasional canggih sareng bahan baku kualitas luhur pikeun produk keramik.

  • Produk Fitur
  • Kadatangan anyar

proyék urang

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • EFFICACY

    EFIKA

    Inovasi prosés profésional pikeun nambihan nilai kana produk anjeun teras bisnis anjeun sareng tawaran anjeun langkung unggul dibandingkeun pesaing anjeun.

  • SAFETY

    Kasalametan

    Dijamin traceability produk ngaliwatan certifications rigorous (GMP, ISO, FAMI-QS..) High-Tech jeung manajemén éféktif mastikeun kualitas pangluhurna produk

  • CHOOSE US

    PILIH KAMI

    Pilihan pikeun sato anjeun! Kami gaduh kerjasama anu saé sareng seueur perusahaan pakan sareng peternakan, ku kituna urang terang kumaha ngembangkeun produk karotenoid anu paling cocog pikeun sato anjeun.
    Pilihan pikeun kasuksésan anjeun! Ahli kami nawiskeun dukungan téknik anu anjeun pikahoyong iraha waé sareng tim anu responsif sareng fleksibel pikeun ngadukung anjeun dina "nyiptakeun bédana anjeun" pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun pasar.

tentang Kami
about

Hangzhou Spring Biotéhnologi Co., Ltd. nyaéta perusahaan téknologi tinggi profésional anyar anak perusahaan milik ZMC Group (ZHEJIANG MEDICINE HOLDING GROUP). Pikeun strategi pamekaran ngeunaan nutrisi sato sareng industri nutrisi manusa, Spring Biotech parantos ngadaptarkeun modal sajuta RMB sareng gaduh dua pangkalan produksi, dua cabang milik sapinuhna di luar negeri.

nempo leuwih

Ninggalkeun Pesen Anjeun