News

Lajme

Lajm i mirë: Springbio, Dega Hangzhou, po zgjeron formulën e saj të re Feed pigment -Canthaxanthin min.10% CWS.

Springbio, Dega Hangzhou, po zgjeron një formulë të re të ushqimit CWS të kantaksathinës 10%. Mund të shpërndahet lehtësisht në ujë të ftohtë dhe të marrë një ngjyrë të kuqe të ndezur.

Spring red 10% janë produkte karotenoide të grimcuara me rrjedhje të lirë. Ato përbëhen nga rruaza të vogla në të cilat karotenoidi shpërndahet imët në një matricë bimore dhe karbohidrate të mbyllur me niseshte, së cilës i janë shtuar antioksidantë, duke i bërë produktet Spring pa kafshë.
Procesi i veçantë i prodhimit, i njohur si 'veshje e tharë me spërkatje', mbron karotenoidet nga oksidimi dhe u jep atyre stabilitet të lartë, shpërndarje në ujë, veti të jashtëzakonshme përzierjeje dhe karakteristika shumë të mira përthithjeje.

Formula e re e Kantaksantinës min.10% CWS

Ipërbërësit CSI JO. Cpërqendrimi (w/w%)
Cantaksantinë 514-78-3 10.0%
 Lignosulfonat kalciumi 8061-52-7 40.0%
Maltodekstrina 9050-36-6 36.0%
Starshi 9005-25-8 10.0%
Dl-α-tëkoferol 10191-41-0 2.50%
SiO2 14808-60-7 1.50%

Shpërndarje e shpejtë! E pastër dhe e ndritshme pa papastërti

0,5 g Kantaksantinë e kuqe pranverore 10%CWS shpërndahet në 240 ml ujë (20℃) në mes.
0,5 g Canthaxanthin 2,5% shpërndahet në 240 ml ujë (20℃) në anën e majtë.
0,5 g Canthaxanthin 10% (markë tjetër) shpërndahet në 240 ml ujë (20℃) në mes.

Canthaxanthin-min

Vlerësimi i verdhë veze: ngjyra
Përveç ujit, lipideve dhe proteinave, e verdha përmban karotenoidë të cilët janë përgjegjës për ngjyrën e të verdhës.
Meqenëse pulat nuk mund t'i sintetizojnë ato, të gjitha karotenoidet e pranishme në të verdhën e vezës vijnë nga racionet e ushqyera për pulat vezore. Racionet që përmbajnë misër të verdhë, miell gluten misri, luzern, përbërës të pasur me ksantofil si lule (kumak), ekstrakte bimore (paprika) ose përbërës të specializuar si Spring Red &yellow® do të furnizojnë më shumë karotenoid sesa racionet me bazë gruri. Prandaj, ngjyra, intensiteti, nuanca dhe homogjeniteti i të verdhës së verdhë varet nga racionet që u ushqehen pulave dhe aftësia e tyre për të thithur dhe depozituar siç duhet karotenoidet në të verdhën e vezës.
Në shumë vende, konsumatorët preferojnë një të verdhë të bukur, të artë dhe prodhuesit e vezëve duhet të sigurojnë që ata t'i përmbushin vazhdimisht këto pritshmëri duke monitoruar intensitetin e ngjyrës së të verdhës së verdhë dhe duke rregulluar formulimin e racioneve të ushqyera për pulat vezore në përputhje me rrethanat.

Springbio u themelua në vitin 2013 dhe tani është pjesë e CNC (themeluar në 2003), do të bëhet një nga liderët në krijimin e aditivëve të ushqimit dhe ushqimit. Springbio ju fton të zbuloni më shumë në www.sspringbio.com

Kontakti juaj i medias:

Sherry, departamenti i furnizimit të menaxherit të mediave.

Sherry@sspringbio.com

Telefoni: +86-571-86063315Koha e postimit:07-20-2021
  • E mëparshme:
  • Tjetër:
  • Lini Mesazhin Tuaj