Bile Acid Talkes

Acidi biliar flet

Konsumatorët kërkojnë proteina shtazore dhe produkte pa antibiotikë.

Aditivët e ushqimit BioGro® nga Springbio janë zhvilluar pasi konsumatorët kërkojnë më shumë përbërës natyralë. BioGro® ofron përzierje të pronarit të acidit biliar si një emulsifikues me funksione të vërtetuara shkencërisht:

Acidet biliare janë përbërësit kryesorë aktivë të biliare, e cila është një material sintetik i steroleve me bioaktivitete të shumta.

Përmbajtja e produktit: 30% acide biliare

BioGro®-ACIDI BILOR BISEDA

1. Promovoni tretjen dhe përthithjen e yndyrës
Acidet biliare kanë strukturë biosurfaktant për yndyrën, e cila shkakton yndyrën e emulsifikuar në pika mikroskopike. Rrit shumë sipërfaqen e yndyrës, duke e bërë atë të disponueshme për tretje nga lipaza.

2. Aktivizoni lipazën
Acidet biliare mund të ndryshojnë strukturën e lipazës kur kombinohen në micela për të përfunduar procesin e hidrolizimit të yndyrës.

3. Promovoni thithjen e yndyrës
Kombinimi i acideve biliare dhe acideve yndyrore, mund të lehtësojë që acidet yndyrore të arrijnë në sipërfaqen e vileve të zorrëve të vogla dhe të futen në qarkullimin e gjakut.

4. Zvogëlon depozitimin e yndyrës në mëlçi dhe promovon përbërjen e VLDL, parandalon sindromën e mëlçisë yndyrore;

5. Nxit sekretimin e tëmthit dhe liron ngarkesën e rëndë të mëlçisë;

6. Detoksifikimi, acidet biliare mund të ndihmojnë në kombinimin dhe dekompozimin e toksinave, si mykotoksina, endotoksina të cilat i bëjnë dëm të madh mëlçisë dhe zorrëve.

Broiler & rosë

bile acid-poultry

1. Kosto më e ulët e ushqimit, ME mund të reduktohet me 30-60 kcal.

2. Përmirësoni performancën e rritjes, FCR mund të përmirësohet 6%-12% dhe koha e strehimit mund të shkurtohet 1-2 ditë me të njëjtën peshë trupore.

3. Përmirësoni performancën e therjes, shkalla e kufomave mund të përmirësohet me 1%-1,5%.

Karkaleca

bile acid-poultry

1. Për karkalecat dhe krustacet e tjerë që nuk mund të sekretojnë kripëra biliare dhe kolesterol, shtimi i acidit biliar mund të nxisë metamorfozën dhe të shkurtojë kohën e shkrirjes.

2.Zëvendësoni një pjesë të kolesterolit, ulni koston e ushqimit.

3. Mbroni shëndetin e pankreasit dhe zorrëve, shkalla e mbijetesës mund të përmirësohet me 10%.

4. Rritni aftësinë kundër stresit të karkalecave dhe zvogëloni rrezikun e shpërthimit të disa sëmundjeve jetike si EMS/EHP/feçet e bardha.

derrit

bile acid-poultry

1. Nxitja e tretjes dhe përthithjes së yndyrës, përmirësimi i përdorimit të yndyrës dhe lëndëve të tjera ushqyese;

2.Zgjidhje efikase për diar trofikrhea, sidomos gjatë periudhës së shkëputjes nga gjiri, shkalla e diarresë trofike mund të ulet me 5-10%.

3. Përmirësoni performancën e rritjes, shkalla ditore e shtimit të peshës mund të përmirësohet me 8-15%, FCR mund të përmirësohet me 5-10% promovoni rritjen dhe rrisni marrjen e ushqimit.

4. Për dosat, shtimi i acideve biliare mund të përmirësojë cilësinë e qumështit të dosës për gji, efektiv në shkallën e mbijetesës së derrave dhe peshës së lindjes.

Ripërtypës

bile acid-poultry

1. Përmirësoni shtimin e peshës ditore me 15-20% nëpërmjet përmirësimit të përthithjes së lipideve. Përmirësoni FCR me 15% minimale, padyshim rrisni marrjen e ushqimit, shkurtoni ciklin e therjes duke shtuar rregullisht.

2.1 Përmirësimi i cilësisë së therjes, zvogëlimi i yndyrës nën lëkurë, rritja e yndyrës midis muskujve, përmirësimi i shkallës së kufomave.

3. Përmirësimi i imunitetit të gjedheve dhe deleve të mishit, ulje e sëmundshmërisë.


Lini Mesazhin Tuaj