Feed Vitamin

Витамин за храна

 • SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS powder with Fami-QS Certified

  SP-VF005 Витамин А ацетат CWS во прав со сертифициран Fami-QS

  Спецификации: 325CWS,500CWSИзглед :жолтеникаво до кафеаво слободно тече прашок, рамномерно дисперзиран во ладна вода Сув витамин А ацетат 325 CWS,500CWS, брзо и целосно се распрснува во ладна вода на 10°C, овошни сокови, млеко и други течности. Високите концентрации може да дадат заматени дисперзии кои, сепак, остануваат униформни за релативно долги периоди. Витаминот А исто така се користи за кожни заболувања, вклучувајќи акни, егзема, псоријаза, херпес, рани, изгореници, изгореници од сонце, кератоза фоликулари...
 • SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Acetate powder for animal

  SP-VF004 Додаток за исхрана за добиточна храна Витамин А ацетат во прав за животни

  Прашок со витамин А-ацетат Спецификации: 500, 650,1000 CAS бр.: 79-81-2 Изглед: жолтеникав до кафеав микрогранулиран прашок, нерастворлив во ладна вода Витаминот А е витамин. Може да се најде во многу овошје, зеленчук, јајца, полномасно млеко, путер, збогатен маргарин, месо и мрсна морска риба. Може да се направи и во лабораторија. Витаминот А се користи и за кожни заболувања, вклучувајќи акни, егзема, псоријаза, херпес, рани, изгореници, изгореници од сонце, кератоза фоликуларис (Дариерова болест)...
 • SP-VF001 Hot Sale China Factory Pure fat-Soluble Vitamin E Powder for Animal Nutrition

  SP-VF001 Hot Sale China Factory Чисто растворлив во масти витамин Е во прав за исхрана на животните

  Ставка: Витамин Е 50%Спец.:50%храна G.CAS бр.: 7695-91-2Молекуларна формула: C31H52O3;  Молекуларна тежина: 472,8 Изглед: бел или бел прашок Примена: Се користи во премикс на животни и сложена храна, за подобрување на имунитетот на животните, подобрување на квалитетот на месото, зголемување на репродуктивните перформанси на животните и олеснување на стресната реакција кај добитокот и живината. : Стабилност на складирање мин.24 месеци во неотворено оригинално пакување Услови на чување:Осетлив на...
 • SP-VF006 High Quality Vitamin H 2% (Biotin 2%) Feed Grade for Animal Nutrition

  SP-VF006 Висококвалитетен витамин H 2% (биотин 2%) Оценка за добиточна храна за исхрана на животните

  Ставка: Д-биотин 2% (витамин H)Спец.:2% Feed G.CAS бр.: 58-85-5Молекуларна формула: C10H16N2O3SMмолекуларна тежина: 244,31 Карактеристики: бел или белузлав кристален прав или безбоен кристал. Се раствора во топла вода или разредена алкали и малку се раствора во вода или етанол, но тешко се раствора во ацетон. на протеини, масти и јаглехидрати, одржување на здрава кожа и коса и...
 • SP-VF003 Chinese supplier high quality Vitamin A Palmitate with feed grade

  SP-VF003 Кинески добавувач со висококвалитетен витамин А палмитат со степен на добиточна храна

  Спец.: 1,7 M IU/gCAS бр.: 79-81-2 Код на производ: Молекуларна формула: C:36H60O2   Молекуларна тежина: 524,86 Изглед: светло жолта цврста или жолта мрсна течност Витаминот А е витамин. Може да се најде во многу овошје, зеленчук, јајца, полномасно млеко, путер, збогатен маргарин, месо и мрсна морска риба. Може да се направи и во лабораторија. Витаминот А се користи и за кожни заболувања, вклучувајќи акни, егзема, псоријаза, херпес, рани, изгореници, изгореници од сонце, кератоза фоликуларис (Darier...
 • SP-VF002 Hot Sale China Factory Pure Water-Soluble Vitamin E (TPGS) Powder for Animal Healthcare

  SP-VF002 Hot Sale China Factory Pure Vitamin E (TPGS) растворлив во вода за заштита на животните

  Ставка: Витамин Е во прав (дисперзибилен во вода) 50% CWS/FG (Витамин-TPGS) d-алфа-токоферил полиетилен гликол 1000 сукцинат (TPGS) Спец.:50%. CWS/FGCAS бр.: 7695-91-2Молекуларна формула: C31H52O3;  Молекуларна тежина: 472,8 Изглед: бел до целосно бел прашок што тече слободно, рамномерно дисперзиран во ладна водаВитамин Е TPGS (d-алфа токоферил полиетилен гликол 1000 сукцинат) е моќен инструмент за создавање на липофилни и слабо растворливи соединенија во нивните апсорбира...

Оставете ја вашата порака