xuc
xuc
xuc
xuc
xuc

производ

Воведува напредна меѓународна технологија на производство и висококвалитетни суровини за керамички производи.

 • Карактеристики производи
 • Нови пристигнувања

нашите проекти

Напредна меѓународна технологија на производство и висок квалитет

 • EFFICACY

  ЕФИКАСНОСТ

  Професионална иновација на процесите за да додадете вредност на вашите производи, потоа вашиот бизнис и вашата понуда како посупериорни во споредба со вашите конкуренти.

 • SAFETY

  БЕЗБЕДНОСТ

  Загарантирана следливост на производите преку ригорозни сертификати (GMP, ISO, FAMI-QS..) Високо-технолошкиот и ефективно управување обезбедуваат највисок квалитет на производите

 • CHOOSE US

  ИЗБЕРЕТЕ НАС

  Изборот за вашето животно! Имаме добра соработка со многу компании за добиточна храна и фарми, така што знаеме како да развиеме најсоодветни каротеноидни производи за вашите животни.
  Изборот за вашиот успех! Нашите експерти нудат техничка поддршка на ваше располагање во секое време и одговорен и флексибилен тим кој ќе ве поддржи во „создавањето на вашата разлика“ за да ви помогне да го добиете пазарот.

за нас
about

Hangzhou Spring Biotechnology Co., Ltd. е ново професионално високотехнолошко претпријатие во целосна сопственост на ZMC Group (ZHEJIANG MEDICINE HOLDING GROUP). За развојна стратегија за исхрана на животните и индустријата за човечка исхрана, Spring Biotech има регистрирано капитал од еден милион јени и поседува две производствени бази, две целосно во сопственост гранки во странство.

Гледај Повеќе

Оставете ја вашата порака