Products

Produk

SP-VT006 Koenzim Kemurnian Tinggi Q10 (Ubiquinol / Ubidecarenone) 99% CAS: 303-98-0 kanthi Rega Kompetitif

katrangan singkat:



Detail Produk

Tag produk

Kode: SP-VT006

Spesifikasi:

Co Q10 5%; 10%; 20%; 98%

Penampilan: bubuk kristal kuning nganti oranye mili

Pambuka:

Coenzyme Q10, uga dikenal minangka ubiquinone, ubidecarenone, coenzyme Q, lan kadhangkala disingkat CoQ10, minangka senyawa alami sing ana ing saben sel ing awak. Coenzyme Q10, utawa mung CoQ10, nduweni peran kunci kanggo ngasilake energi ing mitokondria, bagean saka sel sing tanggung jawab kanggo produksi energi ing wangun ATP. Coenzyme Q10, ing sawetara kasus sing diarani mung CoQ10, disintesis ing njero awak, uga ditemokake ing daging, utamane ing jantung, kayata daging babi, pitik lan daging sapi, lan akeh lenga.

Tingkat CoQ10 ing awak mudhun nalika umur. Tingkat CoQ10 uga ditemokake luwih murah ing wong sing duwe kondisi tartamtu, kayata penyakit jantung, lan ing wong sing nggunakake obat penurun kolesterol sing diarani statin.

CoQ10 ditemokake ing daging, iwak lan kacang. Nanging, jumlah CoQ10 sing ditemokake ing sumber diet iki ora cukup kanggo nambah tingkat CoQ10 ing awak.

Suplemen diet CoQ10 kasedhiya minangka kapsul, tablet kunyah, sirup cair, wafer lan IV. CoQ10 bisa mbantu nyegah utawa nambani kondisi jantung tartamtu, uga migren.

Fungsi:

Riset liyane ditindakake sing nuduhake minat ing bahan kasebut ora goyah. Iki nuduhake 12 pasinaon saiki lagi ditindakake kanggo nliti efek saka CoQ10 sing ana gandhengane karo masalah kalebu ALS, Penyakit Mitokondria, Preeklampsia lan liya-liyane. CoQ10, nalika ora ditutupi maneh ing rahasia pemasok, tetep dadi bahan dinamis kanthi masa depan sing janjeni.

● kahanan jantung. CoQ10 wis ditampilake bisa nambah gejala gagal jantung kongestif. Sanajan temuan dicampur, CoQ10 bisa mbantu nyuda tekanan getih. Sawetara riset uga nuduhake yen digabungake karo nutrisi liyane, CoQ10 bisa mbantu pemulihan ing wong sing wis operasi bypass lan katup jantung.
● Diabetes. Sanajan luwih akeh panaliten dibutuhake, sawetara riset nuduhake yen CoQ10 bisa mbantu nyuda kolesterol low-density lipoprotein (LDL) lan tingkat kolesterol total ing wong sing nandhang diabetes, ngedhunake risiko penyakit jantung.
● penyakit Parkinson. Panaliten anyar nuduhake yen sanajan dosis CoQ10 sing dhuwur kayane ora nambah gejala ing wong sing nandhang penyakit Parkinson.
● Miopati sing disebabake statin. Sawetara riset nuduhake yen CoQ10 bisa mbantu nyuda kelemahan otot lan nyeri sing kadhangkala ana gandhengane karo njupuk statin.
● Migrain. Sawetara riset nuduhake yen CoQ10 bisa nyuda frekuensi ngelu iki.
● Kinerja fisik. Amarga CoQ10  melu produksi energi, dipercaya suplemen iki bisa nambah kinerja fisik sampeyan. Nanging, riset ing wilayah iki ngasilake asil sing campuran.

Fitur

1.Stabilitas sing apik-Teknologi lapisan mikro kaping pindho ditrapake kanggo produksi Beadlet CoQ10.

2. Free-mili Granules kanggo gampang nyawiji apik banget kanggo nresep ing awak.

Packing

Ing njero: tas PE aseptik vakum / tas aluminium foil, 25kgs utawa 20KGS / kothak

Utawa timah 5kg/Alu.  2 kaleng/kotak

Njaba: Karton

Ukuran paket uga bisa ditawakake minangka syarat pelanggan

Aplikasi

Digunakake kanggo pewarnaan lan fortifikasi panganan, omben-omben, produk kesehatan, lsp. Digunakake kanggo kompres langsung lan kapsul hard.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Ninggalake Pesen Panjenengan