Feed Vitamin

Feed Vitamin

  • SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS powder with Fami-QS Certified

    SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS bubuk karo Fami-QS Certified

    Spec.: 325CWS,500CWSPenampilan :Bubuk bebas saka kuning nganti coklat, kasebar merata ing banyu adhem. Konsentrasi dhuwur bisa menehi dispersi mendhung sing, nanging tetep seragam kanggo wektu sing relatif suwe. Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, lara kadhemen, tatu, kobong, sunburn, keratosis folliculari ...
  • SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Acetate powder for animal

    SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Asetat bubuk kanggo kewan

    Vitamin A-Asetat bubukSpesifikasi: 500, 650,1000CAS No.: 79-81-2Penampilan : Serbuk mikro-granulasi kuning nganti coklat, ora larut ing banyu adhemVitamin A minangka vitamin. Bisa ditemokake ing pirang-pirang woh-wohan, sayuran, endhog, susu wutuh, mentega, margarin sing dikuatake, daging, lan iwak banyu asin. Bisa uga digawe ing laboratorium.Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, lara kadhemen, tatu, burns, sunburn, keratosis follicularis (penyakit Darier)...
  • SP-VF001 Hot Sale China Factory Pure fat-Soluble Vitamin E Powder for Animal Nutrition

    SP-VF001 Hot Sale Pabrik China Pure lemak-telat Vitamin E Powder kanggo Nutrition Animal

    Item: Vitamin E 50% Spec.: 50% feed No. G.CAS: 7695-91-2Formula Molekul: C31H52O3;  Bobot Molekul: 472.8Penampilan: Wêdakakêna putih utawa putihAplikasi: Digunakake ing premix kewan lan pakan senyawa, kanggo nambah kakebalan kewan, nambah kualitas daging, nambah kinerja reproduksi kewan, lan nggampangake reaksi stres ing ternak lan unggasPambungkus: 25kgs / tas utawa 20kgs / kothakStabilitas : Stabilitas panyimpenan min.24 sasi ing kemasan asli sing durung dibukak Kondisi Panyimpenan: Sensitif kanggo ...
  • SP-VF006 High Quality Vitamin H 2% (Biotin 2%) Feed Grade for Animal Nutrition

    SP-VF006 Vitamin H Kualitas Tinggi 2% (Biotin 2%) Kelas Pakan kanggo Nutrisi Kewan

    Item: D-Biotin 2% (Vitamin H)Spec.: 2% Feed G.CAS No.: 58-85-5Formula Molekul: C10H16N2O3SMBobot molekul: 244.31Karakteristik: Bubuk kristal putih utawa putih utawa kristal tanpa warna. Ngatasi ing banyu panas utawa dilute alkali lan rada larut ing banyu utawa etanol, nanging meh ora mecah ing aseton. Vitamin H (D-Biotin 2%) Feed Grade: Iku jenis vitamin larut banyu, tumindak minangka koenzim sak metabolisme. protein, lemak, lan karbohidrat, njaga kesehatan kulit lan rambut, lan ...
  • SP-VF003 Chinese supplier high quality Vitamin A Palmitate with feed grade

    SP-VF003 pemasok Cina kualitas dhuwur Vitamin A Palmitate karo feed kelas

    Spec.: 1,7M IU/gCAS No.: 79-81-2Kode Produk:Formula Molekul: C:36H60O2  Bobot Molekul: 524,86Penampilan: padhet kuning cahya utawa cairan berminyak kuningVitamin A iku vitamin. Bisa ditemokake ing pirang-pirang woh-wohan, sayuran, endhog, susu wutuh, mentega, margarin sing dikuatake, daging, lan iwak banyu asin. Uga bisa digawe ing laboratorium.Vitamin A uga digunakake kanggo kondisi kulit kalebu kukul, eksim, psoriasis, cold sores, wounds, Burns, sunburn, keratosis follicularis (Darier...
  • SP-VF002 Hot Sale China Factory Pure Water-Soluble Vitamin E (TPGS) Powder for Animal Healthcare

    SP-VF002 Hot Sale China Pabrik Pure Water-Soluble Vitamin E (TPGS) Powder kanggo Perawatan Kesehatan Kewan

    Item: Vitamin E Powder (dispersible banyu) 50% CWS/FG (Vitamin-TPGS)d-alpha-Tocopheryl polyethylene glycol 1000 succinate (TPGS)Spec.: 50%. CWS/FGCAS No.: 7695-91-2Formula Molekul: C31H52O3;  Bobot Molekul: 472.8Penampilan: Wêdakakêna putih nganti putih-putih, disebarake kanthi rata ing banyu kadhemenVitamin E TPGS (d-alpha tocopheryl polyethylene glycol 1000 succinate) minangka instrumen sing kuat kanggo nggawe senyawa lipofilik lan ora larut lan nambah. nyerep...

Ninggalake Pesen Panjenengan