xuc
xuc
xuc
xuc
xuc

produk

Ngenalake teknologi produksi internasional sing maju lan bahan mentah berkualitas tinggi kanggo produk keramik.

  • Produk Fitur
  • Tekane Anyar

proyek kita

Teknologi produksi majeng internasional lan kualitas dhuwur

  • EFFICACY

    EFIKA

    Inovasi proses profesional kanggo nambah nilai kanggo produk sampeyan banjur bisnis lan tawaran sampeyan luwih unggul dibandhingake pesaing sampeyan.

  • SAFETY

    KESELAMATAN

    Dijamin traceability produk liwat sertifikasi sing ketat (GMP, ISO, FAMI-QS..) Manajemen teknologi tinggi lan efektif njamin kualitas produk sing paling dhuwur

  • CHOOSE US

    PILIH US

    Pilihan kanggo kewan sampeyan! Kita duwe kerjasama apik karo akeh perusahaan feed lan farm, supaya kita ngerti carane ngembangaken produk karotenoid paling cocok kanggo kewan.
    Pilihan kanggo sukses! Pakar kita nawakake dhukungan teknik kapan wae lan tim sing responsif lan fleksibel kanggo ndhukung sampeyan "nggawe prabédan" kanggo mbantu sampeyan entuk pasar.

babagan awake dhewe
about

Hangzhou Spring Biotechnology Co., Ltd. minangka anak perusahaan teknologi tinggi profesional anyar saka ZMC Group (ZHEJIANG MEDICINE HOLDING GROUP). Kanggo strategi pangembangan babagan nutrisi kewan lan industri nutrisi manungsa, Spring Biotech wis ndhaptar modal siji yuta RMB lan duwe rong basis produksi, loro cabang sing diduweni kabeh ing luar negeri.

ndeleng liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan